Kalender

Inschrijvingen zijn onder voorbehoud van verdere corona-maatregelen.
Als de maatregelen blijven zoals ze nu zijn, mag de training doorgaan. We volgen hiervoor de richtlijnen van Sport Vlaanderen.

De eerstvolgende training gaat door zaterdag 12, 19 en 26 september 2020.

We werken met inschrijvingen ZONDER vooraf betaling. De betaling zal pas gevraagd worden indien we zeker zijn dat we mogen starten.

De eerstvolgende training gaat door in de gevechtsportzaal van het Sportcentrum in Ternat (P. Van Caewelaertstraat 40, Ternat) en bestaat uit 3 sessies van 3u.

DATA: 12, 19 en 26 september 2020

  • 12 – 15 jarigen (1e tot 3e secundair): 9u – 12u –> Schrijf nu in!
  • 18 – 25 jarigen (hoger & unief): 13u – 16u –> Schrijf nu in!

De data zijn onder voorbehoud van verdere corona-maatregelen. Bij annulatie omwille van Corona-maatregelen worden geen kosten aangerekend aan de deelnemers.

Passen deze data niet of behoor je tot een andere leeftijdsgroep? Laat je gegevens achter! en blijf op de hoogte van ons toekomstig aanbod.

Bij voldoende vraag bekijken we de mogelijkheid om ook een groep 11-12 jaar en/of  16-19 jaar in te richten. Geef ons dus zeker een seintje indien interesse!

We verwachten dat iedereen elke training tijdig aanwezig is en blijft tot het einde. Dit is zowel voor jou als voor het groepsproces belangrijk. Wij verwachten dat er tijdig verwittigd wordt als je door ziekte of overmacht niet aanwezig kan zijn. De kostprijs voor de training is een totaalprijs. Er worden geen aparte trainingssessies terugbetaald.